Gebruiksvoorwaarden website

Website
Fennek Advocaten publiceert op haar website over juridische onderwerpen.  Deze informatie kan niet worden beschouwd als juridisch advies. Hoewel Fennek Advocaten deze informatie zorgvuldig heeft weergegeven, bestaat er altijd de kans dat sommige informatie niet (langer) juist is. Fennek Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie op haar website.

Intellectuele eigendomsrechten
Op deze website rusten intellectuele eigendomsrechten, die exclusief toebehoren aan Fennek Advocaten. Zonder schriftelijke toestemming van Fennek Advocaten mag de informatie op de website niet worden vermenigvuldigd of verspreid.

Externe hyperlinks
Externe hyperlinks naar websites en bronnen van derden zijn uitsluitend informatief bedoeld. Fennek Advocaten staat in geen geval in voor de inhoud van die websites en bronnen en/of voor de juistheid van de informatie die op die websites wordt aangeboden. Fennek Advocaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van externe hyperlinks en de op die websites aangeboden informatie.