Vastgoedrecht

Eén van de specialismes van Fennek Advocaten LLP is het vastgoedrecht. Dit is een veelomvattend rechtsgebied. Hieronder vallen bijvoorbeeld geschillen naar aanleiding van de aan- en verkoop van onroerend goed, waarbij het in veel gevallen neerkomt op de uitleg van een bepaling in de koopovereenkomst. Ook het huurrecht, vastgoedtransacties, VvE-recht en het bouwrecht zijn onderdeel van het vastgoedrecht.

Vanwege de veelzijdigheid van het rechtsgebied komt het regelmatig voor dat een zaak ook raakvlakken heeft met andere rechtsgebieden. In dat soort zaken kunnen de advocaten van Fennek Advocaten LLP de krachten bundelen. Zo zetten wij ons maximaal in om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen.

De advocaten van Fennek Advocaten LLP hebben niet alleen veel ervaring met de advisering bij de onderhandeling en het opstellen van overeenkomsten. Ook procedures gaan zij niet uit de weg, als dat in het belang is van de cliënt. In sommige urgente gevallen is het noodzakelijk om zo snel mogelijk de zaak aan de (voorzieningen)rechter voor te leggen. Voor onze advocaten zijn dit soort spoedeisende zaken een tweede natuur.Advocaat vastgoedrecht

Shyra Mijdam (shyra@fennekadvocaten.nl) is een ervaren civiele vastgoedrecht advocaat. Met haar specialistische kennis en pragmatische aanpak kan zij u bijstaan, zowel in een procedure als met een gedegen juridisch advies.